Jäseneksi liittyminen

Linkin jäseniksi ovat tervetulleita Aalto-yliopiston opiskelijat ja henkilökunta tai muuten liikenne- ja tietekniikasta kiinnostuneet henkilöt. Valmistuttuasi voit liittyä alumnijäseneksi. Jos olet kandi- tai maisterifuksi, ensimmäinen lukuvuosi on ilmainen!

Kannatusjäsenet ovat luonnollisesti myös tervetulleita. Pientä rahallista tukea vastaan saatte yrityksenne tai yhdistyksenne logon Linkin verkkosivuille sekä mahdollisuuden käyttää sähköpostilistaamme rekrytointitarkoituksiin. Järjestämme mieluusti muunkinlaista yhteistyötä. Ottakaa yhteyttä hallitukseen, jos olette kiinnostuneita!

Jäsentyypit

  • Fuksijäsen: 0,00 € (voimassa kandi- tai maisterifuksivuoden)
  • Varsinainen jäsen (AYY:n jäsen): 8,00 € (voimassa 2 vuotta ostohetkestä)
  • Ulkojäsen: 5,00 € (voimassa 1 vuoden ostohetkestä)
  • Alumnijäsen (valmistunut Linkin varsinainen jäsen): 10,00 € (voimassa 5 vuotta ostohetkestä)

Jäseneksi liittyminen

Käytämme jäsenrekisterin ylläpitoon Kide.appia.

Uudet jäsenet: Jäseneksi voit liittyä tämän linkin kautta.

Olemassa olevat jäsenet: Jos sinulla on jo Linkin jäsenyys, voit aktivoida sen Kide.appissa tämän linkin kautta. Luethan liittymisohjeet huolella.

Huom. liittyminen fuksijäseneksi tai varsinaiseksi jäseneksi vaatii Kide.appissa tunnistautumista Aalto-yliopiston tunnuksilla. Mikäli haluat liittyä alumnijäseneksi eikä sinulla ole Kide.app-tunnuksia, voit ottaa yhteyttä Linkin rahastonhoitajaan: talous(ät)linkki-ry.fi

fiSuomi