PikkuVaaliJouluKokous

PikkuVaaliJouluKokous

[ENG below]

Linkin perinteinen PikkuVaaliJouluKokous palaa jälleen!

Linkki yhdistää vuosittain vaalit ja pikkujoulut rennoksi kokonaisuudeksi, joka kulkee nimellä PikkuVaaliJouluKokous. Tervetuloa siis Vaasankadun kabinettiin ja saunaan (Helsingissä, Vaasankatu 10, ylin kerros) 30.11. kello 17 eteenpäin nauttimaan pikkujoulutarjoiluista ja virvokkeista, saunasta ja hyvästä seurasta sekä äänestämään siitä, ketkä pääsevät Linkin seuraavaan hallitukseen! Vaalikokous alkaa kello 18.00.

Jos Linkin toiminta kiinnostaa enemmänkin, niin voit myös tällä sivulla asettua ennakkoon ehdolle Linkin hallitukseen ensi vuodeksi! Ehdolle asettuminen onnistuu myös kokouksessa. Paikalle voi ja kannattaa tulla myös vain pikkujoulujen vuoksi saunomaan ja viettämään mukavaa iltaa.

Huomioi myös, että itse tapahtumaan tarjoilujen mitoittamiseksi on vapaaehtoinen ilmoittautuminen tällä sivulla, jolla varmistetaan tarjoiluiden riittävyys. Tarjoiluilmo päättyy sunnuntaina 26.11.

Esityslista ja kokouskutsu toimitetaan jäsenille myös sähköpostitse.

//

Linkki’s traditional PikkuVaaliJouluKokous is here again! What the heck is a PikkuVaaliJouluKokous?

Linkki holds an event that combines elections and Christmas party together every year! You are all welcome to join the party at Vaasankatu cabinet and sauna on November the 30th from 17:00 onwards where there are Christmas foods, beverages, sauna and good company! The meeting will start at 18:00 sharp and will be held in Finnish. And in addition, you get to vote, who gets to be a part of Linkki’s board in 2023! The election meeting is described below in Finnish. The registration is open until Sunday 26.11.

Vaalit

Mitä vaaleissa valitaan?

Vaaleissa hallitukseen valitaan puheenjohtaja, sihteeri ja rahastonhoitaja sekä 1-5 hallituksen jäsentä. Lisäksi vaaleissa voidaan valita 0-2 matkavastaavaa ja 0-n tapahtuma- tai muuta toimaria. Hallituksen nimeämättömien jäsenten roolit valitaan hallituksen ensimmäisessä kokouksessa. Vaalit järjestetään vuosittain ja hallituksen toimikausi on kalenterivuoden mittainen.

Kuvaukset pesteistä ovat nähtävissä tällä sivulla ja Linkin Instagramissa ennen vaaleja. Voit myös ottaa Telegramissa yhteyttä keneen tahansa hallituslaiseen saadaksesi lisätietoja.

fiSuomi